Лейди Гага вече не е сама нощем 05.06 | 09:39

Отново се е събрала с гаджето си Тейлър Кини

От Олга Андреева

Певицата Лейди Гага, която в момента е на амбициозно световно турне, се е събрала с гаджето си Тейлър Кини, съобщи FemaleFirst.co.uk.

Преди два месеца стана ясно, че двамата са решили да сложат край на връзката си заради ужасно натоварената програма на Гага, която буквално не й позволява да поддържа интимна връзка.

Тези дни обаче 30-годишният актьор от "Дневниците на вампира” се присъедини към Лейди Гага, която в момента е в азиатската част на турнето си, докато изнасяше концерти в Тайланд. След това той продължи с нея и за Сингапур.

Източник коментира пред сп. Us Weekly: "Определено изглеждаха сякаш отново са заедно – държаха се за ръце и се държаха любвеобилно.”

Друг вътрешен източник потвърди, че двойката отново е заедно и се опитва да запази връзката си въпреки натоварения график. "Ще се опитат да се справят с откачения график. Гага осъзна, че той й липсва.”

Тази седмица Елтън Джон, който е приятел с Гага, а пък тя е кръстница на детето му, също изрази притеснение от натоварената й програма, която би могла да я доведе до физически срив, особено предвид факта, че тя не се храни добре.

 

Водещи

Най-четени