Лейди Гага плакала в продължение на една седмица 29.06 | 13:17

Вълнението ѝ за продажбите на албума предизвикало неочаквана реакция

От Теодора Деянова

Лейди Гага плакала в продължение на една седмица, когато научила колко добре се продава новият ѝ албум "Born this way”, съобщава contactmusic.com.

Развълнуваната изпълнителка на едни от най-скандалните песни на новия век не успяла да сдържи емоциите си, научавайки за изключително позитивното приемане на албума ѝ от публиката.

"Беше изключително голям шок за мен, когато разбрах за продажбите на "Born this way”. Просто започнах да плача и така цяла седмица. Мисля, че можех да запълня един цял океан от съзли на благодарност. "

Певицата призна, че безсънните нощи и невероятните усилия покрай албума ѝ са оправдани и вниманието на феновете ѝ е най-голямото признание, което може да получи за работата си. Главните ѝ притеснения покрай албума били не как да спечели нови фенове с музиката си, а как да заздрави "връзката", която има с "чудовищата" си (така Гага нарича феновете си) и да постигне "артистична еволюция".

"Единственото важно нещо за мен беше това - не да продавам повече албуми, не да спечеля повече фенове, не да накарам повече хора, които не са ме харесвали преди, да харесват музиката ми сега. Не това исках. Исках да погледна към тълпата и да знам, че са по-силни от всякога и най-вълнуващо за мен беше да гледам как това се случва, защото това, на което станах свидетел до сега, откакто представихме албума, е значително увеличена фен база."

Водещи

Най-четени