Лейди Гага пострада след близка среща с прът на сцената 11.06 | 10:54

Певицата бе ударена с метален лост, но се съвзе и довърши концерта си

От Диана Цветкова

Лейди Гага получи леко мозъчно сътресение, след като бе ударена по главата с метален прът по време на концерт в Нова Зеландия. Въпреки това певицата довърши до край шоуто в Оукланд.

Поп дивата изпълняваше хита си Judas в неделя, когато танцьор от балета ѝ я удари по главата. На кадри от инцидента се вижда, че тя се зашеметява за кратко, но успява да се овладее и продължава с изпълнението си.

"Искам да се извиня, ако говоря несвързано, но не знам дали забелязахте, че по-рано си ударих главата и мисля, че може да имам сътресение", е казала певицата пред феновете, цитирана от телевизия TVNZ.

След концерта гримьорът на Лейди Гага Тара Савело пусна съобщение в Twitter, за да успокои феновете, че певицата е в добра форма.

"Гага има мозъчно сътресение, но ще се оправи. Тя иска да знаете, че ви обича. Грижа се за нея. Не мога да повярвам, че изкара концерта до край", гласи съобщението.

Лейди Гага ще има три дни, за да се възстанови, преди отново да излезе на сцената. Следващата спирка от турнето ѝ "Born This Way" е в сряда в Австралия.

Водещи

Най-четени