Лейди Гага създава история в интернет 06.03 | 10:55

Певицата има рекордните 20 милиона последователи в Twitter

От Олга Андреева

Лейди Гага може и да замисля своя собствена социална мрежа, специално за феновете си, но продължава да чупи рекорди в Twitter.

25-годишната изпълнителка отвя Джъстин Бийбър, който възмъжа и по родните стандарти навърши пълнолетие на 1 март, но по американските все още няма право да пие бира.

Лейди Гага премина прага от 20 милиона последователи в Twitter, макар това да е далеч от постижението ѝ във Facebook, където има над 48 милиона фена, съобщи Evening Echo.

В микроблога праха на Гага дишат, както казахме Бийбър, с 18 милиона последователи, Кейти Пери (15,7 млн.), Шакира и Риана с някакви си 14 милиона.

Попзвездата, която не се притеснява да дефилира в рокля от месни продукти, стана световен лидер в Twitter още през август 2010 г., когато изпревари Бритни Спиърс. Този януари пак счупи рекорд със своите 18 милиона последователи, но тъй като те продължават да се увеличават Гага явно се е устремила и към нови рекорди.

Междувременно стана ясно, че певицата се кани да забременее и най-късно до една година да роди дете на приятеля си Тейлър Кини, с когото се запознава по време на снимките на видеото за "You and I", съобщи Contactmusic. Тя вече си драска по листчета възможни имена.

Бившето гадже на Гага, Люк Карл, с когото бяха три години заедно, преди да се разделят през 2008 г., пък сподели някои подробности около раздялата им в новата си книга. Музикантът от Ню Йорк заявява, че бившата му приятелка е била права да го изостави, както и признава, че самият той е имал проблем с известността ѝ.

Водещи

Най-четени