Леонардо ди Каприо заряза поредния фотомодел 04.11 | 13:17

Актьорът отново се радва на свободата си

От Елена Кирилова

Леонардо Ди Каприо отново може да се похвали, че е свободен мъж, след као се раздели с 23-годишния американски супермодел Ерин Хийтъртън, съобщава US Weekly.

Двойката е сложила край на любовните си отношения още преди няколко седмици. Според източник на изданието звездите са се разбрали нормално и не се е стигнало до скандали.

Ди Каприо и моделът на Victoria's Secret започнаха да излизат през декември миналата година, само няколко месеца след като актьорът приключи връзката си с Блейк Лайвли.

Относно причината за раздялата му с Хийтъртън се посочва, че двамата са много заети, а претоварените им графици не позволяват на връзката им да се развива нормално.

По време на снимките на "Великият Гетсби" Леонардо беше в Австралия, след това се отправи към Ню Орлиънс за снимките на "Джанго", а по-късно се оказа в Ню Йорк за поредния си филмов проект.

Изданието посочва, че Ди Каприо и Хийтъртън все още се обичат и уважават, но са осъзнали, че е време всеки да поеме по собствен път.

Ерин не е първият супермодел, с който е излизал актьорът. Между 2001 и 2005 г. той се срещаше с Жизел Бюднхен, а от 2006 г. до началото на 2011 г. беше в плен на Бар Рафаели.

Водещи