Лили Иванова изправи на крака публиката в зала 1 на НДК (СНИМКИ) 07.11 | 09:30

Примата изненсе грандиозен концерт с енергия, за която биха завидели много млади изпълнители

От Пламена Вълчева

Лили Иванова изправи на крака публиката в препълнената зала 1 на НДК по време на концерта си снощи. Тя пя повече е от два часа почти без прекъсване, на един дъх, като призна пред почитателите си, че не обича да говори, а предпочита да пее.

Певицата зарадва феновете си както с много от най-популярните си хитове, включително емблематичната "Камино", така и с нови парчета. Прозвуча и новата й песен "Поетът", в клипа на която участва актьорът Христо Мутафчиев и се включва в песента и като глас. 

Хората бурно аплодираха Лили Иванова и не я пуснаха да си тръгне от сцената. Музикалната прима не ги разочарова и изпълни няколко песни на бис, сред които и "Щурче", а хилядите в залата припяваха заедно с нея. 

"Вие сте главните", обърна се Лили Иванова към публиката си.

"Сърцето е чупливо” е името на най-новата песен на Лили Иванова по музика на композитора Росалин Наков, текст на Иван Тенев и аранжимент на Ангел Дюлгеров. Песента е част от новият албум, на който присъстващите в зала 1 на НДК имаха възможност да се насладят. Композицията на "Сърцето е чупливо” е написана от Росалин Наков, с когото Лили Иванова работи за първи път, а автор на текста е Иван Тенев.

Тя изнесе грандиозния си концерт на един дъх и с енергия, за която биха завидели много млади изпълнители. Повече снимки от концерта на Примата може да видите в галерията ни

1430095

1430101

Водещи

Най-четени