Лили Иванова с концерт в новия софийски клуб JOY Station 10.09 | 15:13

В Студентски град ще има ново място, където ще се срещаме с музикалните звезди

От Елица Елефтерова

Нов развлекателен клуб в центъра на Студентски град JOY Station ще ни срещне с много от любимите български и световни звезди от света на музиката. Барът, който е на две нива, е снабден с модерна концертна сцена.

Гранд дамата на българската естрада Лили Иванова ще има концерт на 26 декември.

Освен концерти, барът предлага възможност и за частни и корпоративни събития. На второто ниво се намира и най-голямата боулинг зала в България с 20 писти.

Капацитетът на заведението е до 800 гости. Всеки четвъртък в JOY Station има живи изпълнения, като веднъж месечно в клуба гостува и топ музикант от чужбина.

Още на 3 октомври почитателите на рок легендата Джо Лин Търнър могат да му се насладят от 21.00 часа. Световноизвестният вокалист на "Рейнбоу” и "Дийп пърпъл” ще бъде специален гост по случай откриването на новия рок клуб в развлекателния център.

На 10 октомври барът ще посрещне на своята сцена незалязващите рок’енд’рол любимци на България - Б.Т.Р. с ексклузивен клубен лайв. Мастило пък ще свири на 17-ти октомври също от 21.00 часа.

1036320Малко по-късно, на 24 октомври горчивата метъл машина Аналгин ще представи много нови песни от предстоящия си (трети по ред) албум.

В JOY Station, на 31 октомври 2013 г. в ексклузивен клубен лайв ще звучат най-големите хитове на Любо Киров през годините в аранжимент на Маестро Живко Петров и с участието на виртуозите Калин Вельов (барабани и перкусии) и Ангел Дюлгеров (китара).

През ноември пък ще пее Васил Найденов от 21.00 часа, а на 21 ноември ще се изяви Белослава. Рок бандата Affect ще забие на 28 ноември със специален клубен лайв.

Британските рокаджии Uriah Heep ще свирят в клуба на 5 декември. На 12 декември са група Сигнал, а Диана Експрес са с концертна изява на 19 декември.

*Информацията е на партньор на iNews.  

Водещи

Най-четени