Лили празнува в горда самота ЧРД,ЧИД и премиера на песен 25.04 | 12:37

"Вкусът на греха" се завъртя по БГ радио

От iNews.bg

Вчера примата на българската поп музика Лили Иванова отбеляза троен празник - рожден ден, имен ден и премиера на последната си песен "Вкусът на греха".

За любимата изпълнителка на поколения българи денят е преминал съвсем спокойно, без пищни тържества. Основната част от деня на поп дивата мина в подготовката на финалните кадри от фотосесия, която й подари модният бутик Allure. Дрехите за снимките Лили подбра още миналата сряда, а навръх рождения и имения си ден тя направи шопинг по жълтите павета на столицата, придружена единствено от шофьора си.

"Усещането за възраст е състояние на душата - през живота то не се променя. И тогава, и сега, през 2016-а, душата ми е същата”, споделя Иванова за ploshtadslaveikov.com. Тя е категорична, че си пожелава само здраве и аплодисментите на публиката. А най-големият лукс, който си е извоювала, е да е сама с тишината. След всяко шоу поп дивата се възстановява енергийно и емоционално с поне четиричасово уединение, в което не общува с никого, доверява самата тя.

Приятели и почитатели обаче не забравиха голямата ни певица - традиционно за празника тя получи хиляди букети и поздравления. Колегата на примата Васил Найденов й честити празника от сцената по време на свое участие, а в ефира на "БГ радио” се завъртя премиерно най-новата й песен "Вкусът на греха”, която фенове чуха за пръв път на живо на грандиозния й концерт в НДК през март.

Най-четени