Линдзи Лоън влиза в затвора за 30 дни 03.11 | 10:29

Има и строг график за изпълняване на общественополезен труд и за консултации с психолог

От Елена Кирилова

Линдзи Лоън ще влезе в затвора за 30 дни, реши съдията по делото ѝ на 2 ноември. Наказанието се налага, тъй като актрисата наруши пробацията си, съобщава Reuters.

Освен това Лоън има строг график за изпълняване на общественополезен труд и за консултации с психолог.

Актрисата ще влезе зад решетките в сряда, 9 ноември, като няма да ѝ бъде позволено да остане под домашен арест или да бъде освободена предсрочно, освен ако това не се изисква от закона.

Факт е, че поради прекалената пренаселеност на затворите в Лос Анджелис, Лоън може да бъде пусната само след няколко дни.

Съдията от Върховния съд в Лос Анджелис, Стефани Сотнър, осъди звездата на общо 300 дни затвор, но излежаването на останалите 270 ще протече в зависимост от това колко добре актрисата изпълнява задълженията си за общественополезен труд.

След като излезе от затвора Лоън трябва да започне петмесечна програма, включваща чистене и извършване на други задачи в моргата в Лос Анджелис. Освен това актрисата ще трябва редовно да ходи на консултации.

По време на произнасянето на присъдата Линдзи нееднократно бе на ръба да се разплаче. В края тя напусна съдебната зала без да даде коментар, а неин говорител обясни, че тя няма да направи изявление.

Лоън изгря с филма на Disney "Капан за родители", но от 2007 г. насам прекарва голяма част от времето си в клиники и затвора, след като бе осъдена да шофира в нетрезво състояние и за притежание на наркотици.

По-рано тази година актрисата получи присъда и за кражба на златна огърлица от бижутерия.

Водещи

Най-четени