Лияна: Мъжете страдат много хубаво 15.06 | 13:20

„Жените сме доволни, когато ги видим така“

От iNews.bg

Фолк певицата Лияна обрече мъжете на вечни мъки в новата си песен. Лияна си пожела страстен флирт за лято 2014 с новата си песен. Фолк певицата е стигнала до прозрението, че мъжете обичат да страдат и жените са длъжни да им доставят това удоволствие. Тя поясни, че най-новата й песен не е посветена на никого, но тя все пак отразява женската й философия.

"Не, че поддържам някакви феминистки организации, но смятам, че и ние жените сме силни, и ние можем да си тръгваме. Обичаме да дразним, защото когато дразним, получаваме много повече от това, което искаме. Мъжете винаги обичат да гонят, обичат да страдат. И много хубаво страдат! Ние сме много доволни от това", сподели философията си фолк дивата.

"Така че си пожелавам едно лято, в което да има безкрайна гоненица и победителят да съм аз!", допълни изпълнителката пред камерата на "Поверително от N.L." От предаването изловиха певицата докато заснемаше клип към новата си песен. На снимачната площадка гримьора на звездите Бони, не пропусна да се пошегува с присъстващите, а сред хората подкрепили Лина беше и Денис – дъщеричката на изпълнителката.

 

 

Водещи

Най-четени