Лияна отвърна на удара! Войната продължава 29.04 | 12:06

Певицата отговори на жената на Благо

От iNews.bg

Попфолк певицата Лияна, която преди години раздели футболиста Благо Георгиев с жена му Христина, отвърна на удара. Тези дни разярената от поредните слухове половинка на спортиста използва социалната мрежа, за да подчертае, че няма да се даде без "бой". Освен това индиректно отбеляза, че конкурентката ѝ просто се опитвала да използва любимия ѝ като ракета-носител.

"Много жалко, някои хора не могат да замълчат достойно... Всеки знае в нашата държавица как могат да бъдат осъждани и омаскарявани хората без капка основание! Нямам нужда от ракета-носител, мило момиче, аз летя сама! Нямам нужда и от сенките от миналото, те само ме дърпат надолу", пише фолк дивата в профила си в социалната мрежа.

Според Христина Лили била залязваща представителка на най-популярния жанр. Именно затова правела всичко възможно да си направи PR и да напомни на хората за себе си.

"Залязват само онези, които са подчинени на собствените си страхове и заблуди! Забравени са същите онези, които са забравили за себе си в опитите си да бъдат всичко онова, което е непосилно за тях! Пожелавам ти онзи полет, онова слънце и онова небе, за което е нужно да имаш не ракета или космически кораб, а онази увереност и любов, онази смелост и дързост, онази страст и любов, които съм имала Аз – цял живот! И само благодарение на това знам, че ще се спася от всичката човешка глупост и лошотия!", завършва изказването си Лияна.

Водещи

Най-четени