Лора и Део също трошили из хотелите 03.01 | 21:59

Двамата оставили погром след себе си миналата година

От Кремена Бедерева

Изцепката на рапъра Криско, който потроши фоайето в хотел в Горна Оряховица преди дни, предизвика широк дебат във виртуалното пространство. И докато някои се възмущаваха от постъпката му, част от представителите на музикалната гилдия приеха инцидента като нещо съвсем нормално.

Бисер Иванов, известен като китариста на Лили Иванова, използва профила си в социалната мрежа Facebook, за да даде и друг подобен пример. В него главни действащи лица са една от най-коментираните за изминалата година светски двойки – Део и Лора Караджова.

"Такааааа!!!!!! Искам да кажа, че да си "звезда" (в България е само една такава) не означава да отидеш в Горна Оряховица да вземеш куп пари (пеейки на плейбек) и да потрошиш стаята, в която те е настанил човекът, който любезно те е поканил. Брутално!

Миналата година същото се повтори от Лора Караджова и Део. По стечение на обстоятелствата бяхме в един апартамент. На сутринта намерих погром в общия хол. Същото се повтаря тази нова година от Криско Бийтс...в Горна Оряховица.

Кмете (или който го е поканил) на Г.Оряховица, обади се на "звездата". Ти си в пълното си право да го направиш на кайма, защото е нарушил правилата и е длъжен да поеме цялата отговорност върху крехкия си и наведен гръб.

Пояснявам, че тези хора по никакъв начин не ми пречат, просто съм човек, който уважава и почита хората, които му дават РАБОТА и винаги почиства и подрежда стаята си след пребиваване в хотел. "Звездите" трябва да се научат на уважение и да разберат, че точно утре може да лъскат пода в същия хотел, който са потрошили преди 2 месеца... Мир и Любов!", написа възмутеният музикант.

Най-четени