Лудостите на звездите 31.08 | 14:16

И известните си имат своите "психарии"

От Лазар Тодоров

Лудостта си има и положителни страни. Тя е индикация за по-занимателен ум и изчанчено въображение. Та, нали всеки си живее в собствен свят от време на време, а някои малко повече се задържат там.

Известните личности също си имат своите отклонения от реалността, както всички останали хора.

Сред тях е и Катрин Зита-Джоунс, която в момента се разделя с Майкъл Дъглас. Сред причините е и биполярното разстройство, за чието лечение тя наскоро влезе в заведение за психично болни.

В артистичния свят психичните отклонения са още по-често срещано явление. Анджелина Джоли сега е добре, но е склонна към депресия и в младежките си години се е самонаранявала. Можете лесно да си я представите в тази роля, ако гледате ранния й филм "Луди години". Там играе пациентка в психиатрия.

Монро е ключов пример са лудостите на звездите. Модната икона често има отклонения от действителността.
Всички знаем как е завършила клиничната депресия на Мерилин Монро - със самоубийство. Освен с невероятния си сексапил, тя е била известна сред познатите си и със своята склонност да мени настроенията си непредвидимо.

Според нас и почти целия останал свят, съпругата на Кобейн, Кортни Лав, също заслужава поне две-три диагнози. Тя се слави със наркотичните си зависимости и пропадания, както и неспособността ѝ да сдържа гнева си.

1027315

Вижте пълната класация на Jenite.bg

Водещи

Най-четени