Лъвицата Наоми Кембъл посрещна 2014 по организъм (СНИМКИ) 02.01 | 15:35

43-годишната красавица посрещна нова година на морето

От Ивайло Коралски

Британският супермодел Наоми Кембъл за пореден път показа, че годините изобщо не са се отразили негативно на нейния сексапил. Напротив! Макар че е на 43 години, тя изглежда изключително добре и знае как да приковава мъжките погледи. Ако сте мнителни към този факт, ви предлагаме да разгледате снимките й от плажа.

Красавицата, подобно на Дженифър Анистън и Кортни Кокс реши да посрещне новата 2014 година на топло. И макар че няма особена нужда от събиране на тен, се възползва от възможността да се излежава под парещите лъчи на слънцето край морето след щурия купон заедно с бившия й възлюбен Флавио Бриаторе и неговата настояща половинка Елизабета Грегорачи. Компанията посрещна празника край бреговете на Кения, което със сигурност е дало повод за коментари на светските клюкари.

На следващия ден докато 63-годишният Флавио и 30 години по-младата му половинка предпочетоха да се излежава на плажа заедно със сина си Фалко, Кембъл избра компанията на свои приятелки. Гледката определено не е за изпускане, предвид факта че е заедно с Паола Ферари и Ева Кавали. Интересното е кой е младокът, с когото по-късно Наоми се разхлади във водата.

Всички снимки, в галерията.

Водещи