Любен Дилов – син хваща микрофона, преобразен до неузнаваемост 13.03 | 10:06

„Като две капки вода“ се включва в борбата на риалити шоутата

От Мартина Панайотова

Специално изпълнение е подготвил Любен Дилов-син за старта на "Като две капки вода" днес, 13 март. За първи път в живота си той ще вземе микрофона и ще пее пред публика.

Познат със своя неповторим стил и специфичен говор, Дилов е приел задачата толкова присърце, че вече цяла седмица пее, репетира и танцува.

Дали ще чуем френски шансон, песен на японски или пък ще реди хип-хоп рими, ще разберем утре от 20.00 часа по Нова ТВ. Известният писател и сценарист признава, че е подготвил и специална хореография, която силно препоръчва на зрителите да не изпускат, тъй като със сигурност "не бих могъл да я повторя отново".

Освен неговото изпълнение и специалната изненада, която журито е подготвило, за своя първи лайф активно се подготвят и осемте български звезди, които ще излязат на сцената "Мики Маус” днес.

Милица Гладнишка ще се превъплъти в 73-годишна музикална легенда, Албена Михова ще се изправи срещу най-големия си страх - да танцува, и то качена на над 10-сантиметрови екстравагантни обувки, а един от участниците ще бъде толкова притеснен, че дори ще излезе с придружител на сцената...

Като кого ще се преобразят всички те утре? Кои са другите двама участници, които все още се пазят в тайна, ще разберем от старта на шоуто днес от 20 часа.



Водещи

Най-четени