Маги Желязкова откри формулата на вечната младост (СНИМКА) 16.06 | 17:45

Как е изглеждала красавицата в началото на кариерата си

От iNews.bg

Моделът и телевизионна водеща Маги Желязкова сякаш е открила таен еликсир, осигуряващ вечна младост. За сравнение предлагаме да хвърлите поглед назад в миналото, когато е прохождала в модния бранш. Как е изглеждала тогава къдрокоската, издаде самата тя, споделяйки кадър от първата си професионална фотосесия в социалната мрежа.

"Мога да се похваля със сериозна модна кариера... От времето на Божур, Лада и завод Витоша та до наши дни. Тази снимка и до ден днешен буди голяма емоция в мен, защото е от първата професионална фотосесия", написа тя в профила си във Facebook.

Иначе Маги може да се похвали, че е завършила моден дизайн. Първите си крачки на подиума прави през вече далечната 1990 г. и е работила с всички известни български дизайнери и модни агенции. Снимала се е в много музикални клипове, като една голяма част са на попфолк краля Азис.

През 2003 г. си спечели титлата "Мисис България", а три години след това изгря на корицата на мъжката Библия Playboy. Постепенно модата се оказа недостатъчно поле за изява за Желязкова и тя се насочи към телевизията.

1309964

Водещи