Маги Желязкова показа новия си любим 30.04 | 12:30

Двамата разказаха подробности за връзката си

От iNews.bg

Още преди време стана ясно, че къдрокосата хубавица Маги Желязкова се радва на вниманието на нов любим – Георги. Манекенката обаче предпочиташе досега да пази подробностите за отношенията им в тайна от медиите. Изглежда вече са сигурни в чувствата си, защото издадоха някои интимни подробности.

Нещата между тях се получили още от самото начало. Запознали се преди много години, но едва преди няколко месеца пламнала искра между тях. Според темпераментната Маги отношенията им с Георги са "абсолютно безкомпромисни във всяко отношение", обясни тя пред Story.

"С всяка следваща среща, реплика, усещах, че той ме допълва 100% и че в приятелството, и в отношенията ни има нещо много повече от първосигнално привличане. Именно това е нещото, което ме накара да направя тази сериозна крачка. Аз не взимам първосигнални решения", споделя Маги Желязкова.

Всичко било толкова силно, че тя дори не изпитва вина за изневярата. Все пак не искала да лъже мъжа си и затова намерила начин да каже първа на съпруга си, преди да е започнал да чува слухове.

"Не исках нито да го лъжа, нито да играя някакви двойнствени игри", обяснява решението си тя.

1266959

Водещи

Най-четени