Магически кадри с бременната Натали Портман в музикален клип (ВИДЕО) 23.03 | 14:08

Дни преди да роди звездата записа видео за хит на Джеймс Блейк

От iNews.bg

Натали Портман се появява в новия видеоклип на британския музикант Джеймс Блейк, сниман дни преди актрисата да роди второто си дете. Носителката на "Оскар" е в центъра на изящния черно-бял клип към песента Willing My Heart, в който плува под вода, играе си с 5-годишния си син Алеф и съзерцава напредналата си бременност. Един от кадрите улавя движенията на нероденото дете.

В края на февруари Портман роди дъщеря си Амалия, която е второ дете от брака й с хореографа Бенджамин Милепийд. Заради това тя пропусна церемонията на Оскарите, където отново бе номинирана за най-добра актриса.

Клипът е режисиран от Анна Роуз Холмър, автор на филма The Fits от 2015 г. и е сниман от Наташа Брайер, известна като оператор на филмите "Неоновият демон" (2016 г.) и "Скитникът" (2014 г.).

Песента е от The Color of Anything - третия студиен албум на изпълнителят Джеймс Блейк. За него имат принос още Джъстин Върнън, фронтмен на групата Bon Iver, както и рапърът Франк Оушън, който пише текста за My Willing Heart заедно с Блейк.

Водещи

Най-четени