Магът Дейвид Копърфийлд скри дъщеричката си 15.08 | 17:34

Световноизвестният илюзионист успя да опази от света новината, че е станал баща ... цели 16 месеца

От Олга Андреева

54-годишният американски илюзионист Дейвид Копърфийлд се е сдобил с дъщеричка преди 16 месеца, за която сподели публично едва сега, съобщи в. London Evening Standard.

Илюзионистът, който през 90-те години беше сгоден за супермодела Клаудия Шифър, и френската му приятелка Клое Госелен, с която са заедно от две години, са се сдобили с момиченце Скай миналата година, но са решили да го запазят в тайна.

Сега говорителят на Дейвид потвърди: "Забравете за изчезването на Статуята на свободата, следващият фокус на Дейвид е изчезването на мръсната пелена. Доста по-практично".

Дейвид, който стана известен със зрелищния трик, при който култовият символ на Ню Йорк изчезна, в момента участва в шоу за илюзионисти в Лас Вегас. Сега той е десетият най-добре платен представител в областта си, според сп. Forbes.

Заедно с професионалните си ангажименти, Копърфийлд продължава и работата по собствения си проект, в който илюзионисти работят заедно с терапевти, за да помагат при рехабилитацията на хора с физически проблеми.

Водещи

Най-четени