Мадона иска да направи филм за Уилям и Кейт 17.01 | 15:43

Певицата е очарована от стила и интелигентността на Кейт

От Олга Андреева

Кралицата на попа, която си тръгна с награда "Златен глобус" за песента, която направи към филма си "W.E.”, изрази очарованието си от херцогинята на Кеймбридж и заяви желанието си да режисира филм за прочутата кралска двойка.

След премиерата на режисьорския си дебют, който разказва за незаконната връзка между крал Едуард VIII и американката Уолис Симпсън, сега Мадона заяви, че обожава Кейт Мидълтън, съобщи Internet Business Times.

Изпълнителката на "Material Girl" смята, че херцогинята винаги се представя класно в обществото, както и, че се справя добре с новите си ангажименти.

"Харесвам Кейт Мидълтън и мисля, че е шик и, че е интелигентна. Надявам се, че и тя ми е фен", е заявила 53-годишната певица пред в. Sunday Mirror.

Напълно е възможно Мидълтън наистина да е почитателка на Мадона, тъй като на партито по случай 30-ия си рожден ден преди дни, което беше тематично поставено в 80-те години на миналия век, са били пускани доста парчета на поп иконата.

Мадона разкри още, че е готова да режисира филм за романса на Кейт Мидълтън и принц Уилям като колежани и впоследствие като херцог и херцогиня на Кеймбридж. Въпреки това смята, че е нужно да се изчакат поне няколко години, за да се захваща такъв проект.

"Може би е твърде рано да се прави филм за Уилям и Кейт, но определено бих изчакала десетилетие, за да го направя, ако имам тази възможност", заяви амбициите си Мадона.

 

Водещи