Мадона пак иска да целува Бритни Спиърс 05.04 | 14:39

Не са го правили вече девет години

От Олга Андреева

Девет години минаха, откакто Мадона и Бритни Спиърс скандализираха със страстната си целувка на сцената на видео-музикалните награди на MTV през 2003 г.

Сега обаче Кралицата на попмузиката признава, че е зажадняла за нова целувка с 23 години по-младата си колежка.

В Twitter тя буквално си я изпроси: "Бритни, моля те, ела на сцената и ме целуни пак. Липсваш ми!", на което колежката ѝ отвърна с многозначителен отговор, без да стане ясно дали наистина смята да повтори интимната сцена.

Интересното е, че Мадона се заиграва в Twitter и с Кейти Пери, която в момента е една от най-успешните поппевици. Дали не търси евтина реклама за турнето и албума си "MDNA”, който получи доста критики за заглавието си заради асоциациите си с наркотик?

"Искам да те видя някъде на първите редици тази година. Ок?", настоява изпълнителката на "Give Me All Your Luvin'".

Въпреки смесените оценки албумът се превърна в най-бързо продаваният дебют на 2012 г. според CNN. Данните на Nielsen SoundScan сочат, че тавата е продадена в 359 000 бройки в първата си седмица на пазара в края на март.

"MDNA” е осмият албум на Мадона, който става номер едно, като според Billboard единствената изпълнителка с повече албуми на върха е Барбара Стрейзънд (девет).

Въпреки, че Мадона реши да промотира албума минимално преди излизането му, тя се готви за мащабно световно турне, което ще стартира на 29 май в Тел Авив.

Водещи

Най-четени