Майката на Брад Пит – на сватбата на Дженифър Анистън 15.10 | 14:05

Двете са останали близки и след развода на Джен с Брад

От Олга Андреева

Дженифър Анистън може и да не покани собствената си майка на сватбата си с Джъстин Теру, но пък е убедена, че иска майката на Брад Пит да бъде до нея в този ден.

Макар звездата от "Приятели" да се разведе с Пит преди седем години, тя продължава да поддържа близки контакти с родителите му.

Именно майка му Джейн е тази, която утешава Дженифър, след като синът ѝ започва да излиза с Анджелина Джоли, пише сп. Now.

43-годишната актриса от "Шефове гадняри", която се сгоди за Джъстин през август, чувства много по-близка майката на бившия си съпруг, отколкото собствената си майка. Тя дори смята да не я кани на предстоящата си сватба, защото се страхува от склонността на родителката си да клюкарства.

"Джейн се радва, че Дженифър пак е открила щастието", коментира източник пред сп. Sun. "През последните седем години тя беше от другата страна на телефона, предлагайки съвети и подкрепа. Не би пропуснала сватбата на Джен за нищо на света".

Колкото добре Джейн се разбира с бившата си снаха, толкова обтегнати са отношенията ѝ с бъдещата.

След като г-жа Пит призова публично американците да гласуват срещу Обама заради подкрепата му за гей браковете (при положение, че Анджелина и Брад бяха обявили, че ще сключат сватба едва след като в САЩ бъдат признати еднополовите бракове), последно тя вбеси снаха си с опита си да наложи на малката Шайло, известна с момчешката си прическа и склонността да се облича като момче, да се облича с поли и рокли.

Водещи

Най-четени