Майкъл Дъглас и Катрин пак се вричат във вярност 02.10 | 13:47

Двамата са женени вече 12 години и имат син и дъщеря

От Олга Андреева

След изпитанията през последните две години Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс ще подновят брачните си клетви на скромна церемония на Бермудите.

68-годишният актьор и съпругата му, която миналата година влезе в клиника, за да се справи с биполярното психическо разстройство, скоро след като Майкъл се пребори с рака на гърлото, сега искат да загърбят тежките моменти.

Катрин и Майкъл, които имат две деца – Дилън на 12 г и Карис на 9 г., ще използват момента и като възможност да се видят със семейството си.

Наскоро Катрин сподели, че роднините ѝ в Уелс ѝ липсват много, тъй като ѝ се налага да прекарва повече време в Щатите, пише Contactmusic.com.

"Наистина ми е трудно, защото повече време съм извън Уелс, отколкото въобще съм живяла там. Много ми липсва просто да мога да кажа на майка ми или на приятелите "Ела да пием чаша чай и да си поговорим". Липсва ми спонтанността. Понякога ми се ще да споделя нещо с майка ми или приятел, но се сещам, че заради часовата разлика те вече спят", сподели Катрин.

43-годишната актриса се омъжи за 25 години по-възрастния Майкъл Дъглас на 11 ноември 2000 г. Три месеца преди това тя беше родила сина им Дилън, а дъщеричката им се появи на бял свят на 20 април 2003 г.

Миналата седмица двамата съпрузи за поредна година отпразнуваха заедно рождените си дни, които са на 25 септември. Този път те излязоха сами, без децата, на ресторант в Ню Йорк. 

Водещи