Майкъл Флетли трогнат от българските си фенове 18.07 | 19:25

Получил е над 1300 поздравителни картички за рождения си ден

От Олга Андреева

Стотици писма от свои фенове от България е получил основателят на най-успешния танцов спектакъл на всички времена Lord of the Dance Майкъл Флетли по повод 54-тия си рожден ден преди няколко дни.

Флетли е останал трогнат от всички 1326 поздравителни картички от свои български фенове, съобщават от мениджмънта на Lord of the Dance.

Всяка година на 16 юли танцьорът и хореограф получава милиони поздравления от целия свят, а българските му фенове са едни от най-многобройните, разказал самият той.

Спектакълът Lord of the Dance счупи всички рекорди по посещаемост в България през последните години и продължава да бъде актуален и изключително вълнуващ за публиката у нас всеки следващ път, когато бъдат насрочени дати за България в рамките на европейската обиколка на ирландците.

Тази година Lord of the Dance ще зарадват Варна и София с модернизираната 3D визия на спектакъла – съответно на 17 октомври в ДКС Варна и 19 октомври в зала 1 на НДК София, припомнят организаторите.

Билети за двете шоута все още има на промоционални цени, които ще важат до изчерпване на количествата – първите 1000 броя са на цени с 10 лв. отстъпка от редовните, а именно - между 20 и 50 лв, след което ще бъдат между 30 и 60 лв.

Водещи

Най-четени