Майли Сайръс била най-зле облечената звезда през 2013 г. 06.12 | 08:22

Майли продължава да бъде най-противоречивата звезда в момента

От Елица Елефтерова

Майли Сайръс бе обявена за най-лошо облечената знаменитост през 2013 г. от американското сп. Time, съобщава Контактмюзик. Същевременно тя попадна в неговия списък с най-добре облечените звезди тази  година. Противоречивата певица за пореден път поляризира мненията.

На церемонията по връчването на видеомузикалните награди на  MTV през август Майли носеше латексово бельо с телесен цвят и това й донесе първо място в списъка с най-зле облечените знаменитости. На специална гала вечер на модата в Ню Йорк през октомври обаче тя се появи облечена в елегантен тоалет на Марк Джейкъбс.

Това й отреди 6-о място в списъка с най-добре облечените звезди. След като шокира Америка с провокативното си облекло на церемонията за наградите на MTV, Сайръс направи голям обрат, появявайки се облечена в рокля на Марк Джейкъбс.  

Не е изненадващо, че популярната в момента актриса Дженифър Лорънс в тоалет на "Диор", който носеше на церемонията за "Оскар"-ите, бе коронясана като най-добре облечената знаменитост през 2013 г.

На второ място е херцогинята на Кембридж Катрин в модел от Емилия Уикстед бледо синя рокля, която носеше по време на посещението си в Националната портретна галерия в  Лондон.

На трето място в този списък е Риана в тоалет на Азедин  Алая, следвана от Джейн Фонда, облечена от "Версаче", и Кейт  Хъдсън в тоалет на "Александър Маккуин". На второ място в списъка с най-лошо облечените знаменитости е Ким Кардашиян в тоалет, проектиран от Рикардо Тиши за "Живанши", а на трето - Ан Хатауей в проектирана от "Прада" розова рокля, която носеше на церемонията за "Оскар"-ите.

На четвърта позиция е певицата Z-LaLa, облечена в провокативен сребрист костюм, следвана от Джъстин Бийбър, появил се с противогаз в Лондон, и Флорънс Уелч в тоалет на "Миу Миу".

Водещи

Най-четени