Майли Сайръс страда от телесна дисморфия! 16.08 | 16:21

Обвинява героинята си Хана Монтана

От Йоанна Димитрова

Поп звездата Майли Сайръс разказа, че заради култовата ѝ героиня в популярното шоу на Дисни "Хана Монтана", представата ѝ за тялото ѝ е в пълен контраст с реалността. Скандалната Майли се разболяла от телесна дисморфия, именно заради тази роля. Телесната дисморфия представлява психическо заболяване, заради което хората са вманиачени по тялото си и непрестанно се стремят към по-големи мускули и релеф.

22-годишната изпълнителна на хита "Wrecking bell" смята, че този проблем е сериозен и желанието ѝ да се излекува е над всичко в момента.

"Когато бях едва на 11 години аз вече бях поп звезда. Това означаваше, че трябваше да съм блондинка, да имам дълга коса и непрекъснато да "блестя" в красиви дрехи. В същото време играех с перука и един тон грим. Не можех да си позволя да кача и един килограм, трябваше да се контролирам непрестанно какво ям и колко ям. Това ми остана изкривяване за цял живот", споделя певицата.

Певицата скандализира света с новата си визия, но и тя показа пред света, че е нормален човек, който страда и има проблеми.

Най-четени