Майтап! Софка нарами плавници на Малдивите, но не може да плува! (СНИМКИ) 30.09 | 17:14

Славят на попфолка купонясва щуро в компанията на Константин и Преслава

От iNews

Славеят на попфолка Софи Маринова нарами плавници и тръгна към морските вълни, миещи бреговете на Малдивите! Това втрещи феновете й, защото е знайно,  че чалга дивата не умее да плува!

Видеото, на което Софчето мята помощни средства за подводно плуване на гръб, пусна в профила си в Инстаграм Коцето. Феновете си отдъхнаха, когато малко по-късно от друго видео се разбра, че всъщност те са именно негови и той, а не майката на Лоренцо, който също е с тях, е порила морската  шир.

Константин, Софи и Преслава релаксират в лукозен курорт с отделни бунгала, разположени на брега, за да се насладят напълно на морските изгреви и да слушат прибоя на морските вълни, освен когато… не пеят – още през първата си екзотична вечер те сформираха импровизирано вокално трио и огласиха нощта с балкански ритми, докато кротко пресушаваха чаша след чаша алкохол.

 ВИП пасажерите достигнаха до Доха през Истанбул, а после до курорта си – с корабче. От изобилстващите в профилите им видеа е видно, че тримата се забавляват страхотно.

 

Водещи

Най-четени