Македонската Златка взриви мрежата с изказванията си (ВИДЕО) 05.11 | 14:49

Възможно ли е изобщо да си толкова ограничен

От Гергана Златкова

Едва ли има човек, който при споменаването на Черната Златка да не се сети за скандалното й гостуване във VIP Brother. Или по-точно за пълната липса на географски познания от нейна страна.

Е, оказва се, че има и по-фрапантни случаи на незнание и ограниченост. И те идват от съседна Македония, от една не по-малко атрактивна красавица.

Катерина Стояновска набра изключителна популярност в социалните мрежи и местните медии, след като обяви в свое интервю, че ѝ предстои да участва в кинолента, редом до... Джеймс Дийн, Марлон Брандо и Мерилин Монро.

Всеки, който поне малко има обща култура и представа за случващото се около него знае, че тези трима легендарни актьори трудно биха могли да участват в каквато и да е била продукция. Поради простата причина, че отдавна не са между живите.

Още по-интереснен обаче е фактът, че Катерина твърди, че не се познава лично с Мерилин Момро, но двете си чатят от известно време насам и може да се каже, че са станали виртуални приятелки. "Още не я познавам, пишем си в социалната мрежа и тя ми каза, че съм прекрасен човек," споделя младото момиче за "разговора" си с русата легенда. Все още не е сигурно дали Катерина Стояновска е част от хумористичен проект, или младата македонка има проблеми с психичното си здраве.

Кое от двете ви се струва по-вероятно и възможно – човешка глупост и ограниченост или психични проблеми – вижте във видеото на Jenite.bg.

Водещи

Най-четени