Мания: И Гущера от „Под Прикритие“ запален по фитнеса 31.01 | 08:25

Клишето “подземен бос“ залита по тренировките

От Теодора Кокаланова

Сериал номер 1 в България - "Под прикритие", който подлуди и млади, и стари, създаде и нова фитнес легенда. Една от тях е Герасим Гергов – Гущера. В екшън продукцията изпъква неговото внушително и мускулесто излъчване. Той е един новите персонажи, от които се очаква да превземат женската аудитория.

Образът на Гущера е типично побългарен - мускулестият мъжага е един от босовете на подземния свят. Продуцентите на лентата имат големи очаквания към дебютанта. С неговата нестандартна прическа, те се надяват да завладее бързо женските сърца.

За съжаление на фенките му обаче той е щастливо женен и е баща на 7-годишна принцеса. Перфектната си и силно впечатляваща визия поддържа във фитнес залата. Там кипят усилени тренировки за поддържане на заинтригуващата визия.

Продуцентите са обнадеждени, че неговите задължителни няколко часа седмично съприкосновения със силовите инструменти ще вдигнат рейтинга на "Под прикритие". Кулминацията с включването на Гущера тепърва предстои! Тя ще внесе нужната динамика и ще разпали интересите на зрителите.

Водещи

Най-четени