Мара Отварачката се уреди с бижу за 50 хиляди. Била недоволна 29.08 | 11:53

Певицата и Гущеров били семейство, дори и без брак

От Мартина Панайотова

В момента фолк певицата Мария и приятелят ѝ бизнесменът Християн Гущеров са една от най-обсъжданите светски двойки. Много се изписа и изговори за двамата влюбени, като огромна част от информацията касаеше едва ли не затворническото положение на миньончето, наложено му от любимия.

Птица в златна клетка ли е Мария, никой не би могъл да каже със сигурност, но по медиите непрекъснато се обсъждат скъпарските подаръци, с които Гущеров "купува" свободата ѝ.

Последната клюка, която се носи за двамата е за бижу, за което бизнесменът се изръсил с 50 хиляди лева. Според в. Монитор, скъпарското бижу било изработено от злато и платина, щедро обсипано с рубини и диаманти, но Мария нямала право да го носи навън.

Вестникът писа още, че въпреки щедрия подарък, Мара недоволствала, защото колежката ѝ Емилия била получила два пъти по-скъпо от любимия си Коко Динев.

Паралелно с това, двамата дадоха ексклузивно интервю за сп. Love Style. В него пайнерката отрича да е ограничавана по какъвто и да е било начин. "Ние с Хриси сме семейство, макар без брак и сватба”, доверява на изданието тя.



Водещи

Най-четени