Марая Кери роди близнаци 01.05 | 11:25

Мъките на "много бременната" певица приключиха вчера вечерта в Ел Ей

От Георги Георгиев

Поп звездата Марая Кери и съпругът ѝ Ник Кенън се сдобиха с близнаци в деня, в който честваха четвъртата си годишнина, предаде contactmusic.

Певицата с ангелски глас  роди момче и момиче вчера (30 април) в болница в Лос Анджелис в 9 часа сутринта местно време (19ч. българско време).

Бебетата се появиха на бял свят точно четири години откакто звездната двойка се врече във вярност на Бахамите след зашеметяващ романс.

Но развълнуваните родители се оказват добре подготвени да отпразнуват годишнината си в болницата. Кенън сподели в предаването The Talk (по американската телевизия CBS) в четвъртък, че вече имат опит, защото предишната вечер по фалшива тревога се били отправили към болницата с Кери и предрече, че ще празнуват годишнината си в болницата.

"Не се опитвам да бъда медиум, но мисля, че знаете, че с Марая се женим всяка година, обновяваме обетите си всяка година. Мисля, че ще се вречем в болницата, чувствам го...Уговорили сме свещеник. Така че роклята няма да бъде сватбена, а вместо нея ще имаме болнична нощница."

Дали неподозираните способности на медиум или чист бащин инстинкт са проговорили в Кенън, но близнаците са вече на бял свят и гласовитата певица и известният актьор ще се врекат във вярност за четвърти пореден път именно в болницата. Точно както самият Кенън предвиди.




 

Водещи

Най-четени