Марая Кери ще търси таланти в "American Idol" 24.07 | 16:57

Най-вероятно певицата ще получи 18 млн. долара за работата й като съдия в реалитото

От Кремена Бедерева

Марая Кери ще е съдия в 12-то издание на "American Idol". Певицата сподели, че е много развълнувана да се присъедини към екипа на музикалното риалити.

И освен новината за новия съдия, медиите започнаха и да се надпреварват кой първи ще съобщи хонорара на Марая Кери. Спекулации не липсват – според някои медии тя ще получи 12 млн. долара, според други – сумата е 18 млн. долара.
 
"Като певец, текстописец и продуцент, ще бъде забавно и занимателно да помогна за намирането на нови таланти", споделя Марая Кери в изявление. Тя разкри, че в момента е в студиото и работи върху новия си албум и сингъл, които се очакват да се появят следващия месец.

Слуховете за присъединяването на изпълнителката на "Without you" започнаха да циркулират, откакто Стивън Тайлър и Дженифър Лопес обявиха, че напускат формата. За сравнение апетитната латино дива взе 12 млн. долара за участието си като съдия в "American Idol".

И докато Марая Кери подписва нови договори за космически суми, Джей Ло планира нов видео клип.
"Аз не пропускам да правя филми. Но имам чувството, че последните 2 години с "American Idol", съм наистина прекалено фокусирана върху музиката", споделя Лопес.

Видеото е към новия сингъл "Goin' In", който трябва да се появи на бял свят на 25 юли. Джей Ло планира 30-минутно интервю след представянето на новия клип.

Освен това песента ще бъде включена в новия ѝ филм "Step Up Revolution", в който Джей Ло си партнира с американския рапър Flo Rida.

 

Водещи

Най-четени