Марина Мицич: Ивайла, извинявай! Надявам се и Рая да ми прости 08.05 | 14:29

Модната редакторка се разкайва

От iNews.bg

Изгонената от "Къртицата 2" Марина Мицич официално се извини за пореден път на Ивайла Бакалова. В един от последните излъчени епизоди на риалитито миската беше категорична, че ще съди за обида. Модната редакторка нарече в ефир "Мис България 2001" "платена проститутка".

"Изобщо не мислех какво казвам. Просто исках Ивайла да я заболи, защото се намеси в разговора ми с редактора Ники Николов. Искрено го правя. Изобщо не си давах сметка как ще прозвучат думите ми отстрани. Съжалявам, че казах тези неща за нея, но най-много съжалявам, че съм наранила Рая и майка й на Ивайла. Аз Рая съм я виждала няколко пъти на живите предавания. Тя е високо и хубаво дете и аз много я харесвам. Извинявам се и на майката на Ивайла, която е прекрасен човек, и на сестра й – Божидара", заяви Марина с насълзени очи пред Катето Евро по TV7.

Освен това Марина се разочаровала от реакцията на останалите участници след нейното напускане.

"След като се върна Георги всички, дори Бориса се зарадваха. След това Пушката каза, че аз е трябвало да си тръгна рано или късно. Единствено на Емо му стана тъжно", коментира Марина. Хубавицата сподели, че според нея новата къртица е Сано.