Марк Антъни се зарови в сметките на Джей Ло 22.04 | 12:53

Адвокатите разследват връзката на Дженифър Лопес с бившия й съпруг Оджани Ноа

От Вероника Стойновска

Марк Антъни наредил на адвоката си да разбере дали през седемте години брак с Дженифър Лопес е имало случай на изневяра от страна на поп дивата. Съмненията падат върху бившия й съпруг Оджани Ноа.

Адвокатите на Антъни се опитват да разберат дали са истина твърденията, че Дженифър е прекарвала време с Ноа, докато е била омъжена за Марк и каква е била точно връзката на певицата с Ноа, предаде expressbuzz.com.

Предположенията на адвокатите са, че певицата се е виждала с бившия си съпруг по време на брака си с Марк, преди и след като са се родили близнаците. Ноа е бил помолен да предостави всякаква финансова информация и записи, свързващи го с Лопес. 

Марк Антъни се съмнява, че Дженифър притежава отвъдокеански сметки, твърди вътрешен източник.

Оджани има богат запас от записи, свързани с времето, което е прекарал с певицата. В момента той на практика бездомен и безработен, като обвинява Дженифър за това. Ноа твърди, че адвокатите на певицата са заплашили всеки, който иска да го наеме на работа със съд, твърдейки, че публичното споменаване и обсъждане на брака му с Лопес е в разрез с тяхното семейно споразумение.

Но изглежда, че и Марк е тръгнал след парите на поп изпълнителката. Разводът на Марк Антъни и Дженифър Лопес все пак се очертава да се превърне в ожесточена битка.

Водещи

Най-четени