Мартин от X Factor ще представи своята приятелка в шоуто 17.10 | 17:01

Двамата се запознават по Коледа и са заедно вече 2 години

От Лазар Тодоров

Новият секс символ на X Factor Мартин внезапно реши да разкрие своята приятелка Диляна пред аудиторията. Двамата имат връзка вече две години, а надеждата на Мартин е това да не разочарова почитателките му.

Около Коледа преди две години, на Мартин му се случва истинско Коледно чудо. Той се запознава с Диляна докато работи като барман. Още щом го видяла, тя директно го попитала "Как мога да те имам?”. Именно нейната решителност впечатлила.

Любовта им се зародила бързо и само месец по-късно, тя го поканила вкъщи, от където той не си е тръгвал и до днес.

Тази вечер за първи път Мартин ще я представи в ефир на X Factor – чаровната му половинка неотлъчно го подкрепя по време на всеки негов концерт. Тя ще направи същото и довечера, когато той ще представи I’ll Be Missing You на Пъф Деди.

Дали след изпълнението на Виктория Куприна "Обичам те”, адресирано към съпруга й, ще станем свидетели на още едно музикално обяснение в любов, ще разберем довечера.

И още в предаването ще видите екстравагантна рокля от Жана, два пъти Риана, Jackson 5, Бари Уайт и др. Кое от момичетата ще изпълни песен на R Kelly и кое от момчетата ще бъде Джъстин Бийбър – тази вечер от 21.00 ч. по Нова ТВ.

Водещи

Най-четени