Меган Фокс - изгонена от Стивън Спилбърг от "Трансформърс 3" 20.06 | 15:17

Режисьорът останал възмутен от нейно интервю, в което сравнява Хитлер с Майкъл Бей

От Неда Ковачева

Стивън Спилбърг е наредил Меган Фокс да напусне продукцията на "Трансформърс 3", съобщи contactmusic. Причината станало изказване на актрисата, в което тя сравнява режисьора Майкъл Бей с Адолф Хитлер.

Спилбърг, който е продуцент на филма, е от еврейски произход. Той се възмутил, когато видял интервю с Меган Фокс, в което актрисата споделила, че Бей се държи като нацисткия лидер на снимачната площадка.

Стивън моментално поискал Фокс да бъде отстранена от продукцията, въпреки че Майкъл Бей го уверил, че по никакъв начин не се е почувствал засегнат от думите ѝ.

25-годишната актриса, която в "Трансформърс 3" беше заменена от модела Роузи Хънтингтън-Уайтли, твърди, че е напуснала продукцията, за да се снима в други филми. Хората от екипа обаче не останали доволни от развитието на ситуацията.

В коментар на сайта на Майкъл Бей, написан от член на екипа, се казва: "Майкъл откри това срамежливо, неопитно момиче, измъкна я от тоталната неизвестност и скромност и ѝ даде най-големия шанс за една млада актриса.

Каза на всички да му се доверят. Даде на Меган главна роля в "Трансформърс" - проект, който промени живота ѝ завинаги. Тя се превърна в една от най-търсените жени в Google - стана известна! Застана редом до Анджелина Джоли. Но се оказа, че Анджелина е професионалистка, а Меган - не."

"Трансформърс 3" излиза в България на 29 юни, когато е и световната му премиера.

Водещи

Най-четени