Мерцедесът на Майкъл Джордан на търг в eBay 22.10 | 10:37

Колата е правена специално за легендарния баскетболист

От Георги Тотев

Поръчковият Mercedes Benz SLR McLaren на легендарния баскетболист Майкъл Джордан, създаден специално за него през 2007 г., в момента се предлага в секцията “Buy it now” в eBay.com за скромната сума от 9,998. Поне засега!

В търгa, който ще продължи до 31 oктомври, автомобилът на звездата се описва като “покрит с карбон от предния капак до задните калници. И е притежаван само и единствено от самия Майкъл Джордан.”

Тъй като моделът 722 е уникално произведен за Джордан, той е и по-бърз от “нормалния” SLR. Колата развива максимална скорост от 336 км/ч, и ускорява от 0-100 км/ч за едва 3,6 секунди. McLaren SLR 722 е и малко по-нисък и с по-изящни извивки от оригинала. Колата е в перфектно състояние, като показателят на одометъра сочи 1530 изминати километра.

Ако имате късмета да закупите това автомобилно бижу, ще ви се наложи да отидете да си го вземете от САЩ, но пък ще го получите с всички документи, ключове, зарядно устройство, k40 радар, SLR покривало и фабричната гаранция, която изтича през август 2011 г.

Водещи

Най-четени