Мик Джагър би Митьо Пищова по бройки 13.07 | 10:35

4000 жени, сред които Карла Бруни, Джоли и Ума Търман, са минали през леглото на рокаджията

От Олга Андреева

Едва ли ви се вярва, че е възможно, но се намери човек, който да бие рекорда по женски завоевания на колоритния образ Митьо Пищова.

Бизнесменът от Арбанаси, който е известен преди всичко с публичния отчет, който води на жените, минали през леглото му, ще се наложи обаче да отстъпи пред постиженията на Мик Джагър.

Ако по последни данни, дадени от самия него, Пищова е преспал с около 3500 жени, то легендарният музикант от Rolling Stones може да се похвали с 4000 завоевания.

Това става ясно от биографията на рокаджията, написана от Кристофър Андерсън, съобщи PerezHilton.com.

Пред Extra Андерсън разкрива, че част от по-известните дами, оставили диря в живота на 68-годишния Джагър, са Карла Бруни, Анджелина Джоли, Ума Търман, Фара Фосет.

Родният плейбой тук демонстрира повече джентълменство, запазвайки в тайна имената на своите партньорки, дори и да е имало по-известни сред тях.

На официалната си страница той се е задоволил само да уточни, че интересите му са насочени към жени до 22 г. и до 49 кг. Интересно е, че поставя жените в графата "хоби", а като вреден навик посочва, че "Повече обичам жените от парите".

Що се отнася до британския рок музикант, авторът на книгата "Мик" разкрива, че в един момент Джагър дори се обърнал за помощ към сексолог, разбира се, жена, която в крайна сметка паднала в мрежите му.

За срам и на Джагър, и на Митьо Пищова, има човек, който може да се похвали с още по-впечатляващ брой завоевания. Точно 4897 са жените на басиста на KISS Джийн Симънс, посочва HuffingtonPost.com.

Водещи

Най-четени