Мика: Иво започна да ми пречи 17.06 | 08:00

Твърди, че е разделена с гаджето

От iNews.bg

Михаела Стоичкова и Иво Аръков преметнаха всички, че са разделени. Дори след като бяха хванати в лъжа, те решиха да продължават с театъра. Мика пуска противоречиви статуси във Facebook с цел да раздуха скандала.

"Драматични и фаталистични роли не ми отиват! Винаги, въпреки всичко и всеки, оставам себе си - позитивна!", написа на профила си звездната щерка.

Въпреки тези слухове, дъщерята на Христо Стоичков за пореден път отрече раздялата им да е фиктивна и дори стана още по-рязка в изказванията си. Стоичкова, заяви, че не таи лоши чувства към Иво, но любовта им е пречела.

"Раздялата ни с Иво се случи по-възможно най-благоприятния начин. Скандали не е имало, просто взехме това решение, поради комплексни причини, сред които битовизми, но и погрешен поглед на околните към връзката ни", коментира Мика пред "Блясък".

"Просто след дълги часове на размисъл, стигнахме до извода, че така ще е най-добре. Държа да наблегна на това, че Иво е страхотен човек и партньор и нямам лоши чувства към него. Просто любовта ни започна да ни пречи", завърши дизайнерката.

Водещи

Най-четени