Мика Стоичкова води свое шоу в Маями 28.01 | 21:35

Щерката на Камата и любимият й заминават през пролетта

От Надежда Стоянова

Една от новите светски двойки – Мика Стоичкова и Иво Аръков, започнаха годината с разходка до Маями. Почивката обаче беше съчетана и с работа. Хубавицата се похвали, че дрехите от нейната линия C'est Cache Creation вече ще се продават в някои от най-елитните бутици там.

"Щастлива съм! Creation by Mika Stoitchkov ще се продава в най-елитните бутикови магазини в MIAMI BEACH!! Благодаря за доверието и се радвам, че продължавате да търсите моделите ни! Be Fashion my ladies!", написа тя в профила си във Facebook.

Според последната мълва през пролетта двамата отново ще пътуват за Щатите, само че този път има и друга причина за решението им. Красавицата е получила предложение да води собствено предаване, а актьорът Иво няма да я остави да замине сама.

"Така или иначе бях замислил да живея в чужбина, още преди да срещна Мика. Да, имам сантименти към България, но обстоятелствата тук ме принудиха да мисля за работа навън. Почти едновременно някак си се задвижиха проектите ни. Имам познати отвъд океана, които ме обнадеждават и предвижих нещата напред", заявява Иво пред списание Story.

Водещи

Най-четени