Мика Стоичкова завинаги е затворила вратата за Иво Аръков 23.10 | 07:12

Дъщерята на Камата проговори за любовта

От iNews.bg

Дъщерята на Христо Стоичков - Михаела проговори за любовта си и разкри, че няма никакво намерение да се събира с актьора Иво Аръков. Слуховете, че Иво ще заминава за Холивуд да гони мечтата си, но и да се бори за сърцето на Мика, се оказват само грешни предположения. Мика изцяло е загърбила миналото с Аръков и търси по-подходящ човек, пише сп. Блясък.

"Неговата мечта за кариера отвъд Океана датира много преди да се влюбим и да си мечтаем за общо бъдеще, така че никога не бих я разтълкувала по такъв начин. От моя страна съм затворила вратата за Иво, и не желая да я отварям, аз не се обръщам назад в живота си и вярвам, че и за двама ни предстоят по-истински връзки, с правилните хора този път", заявява Стоичкова. 

Двамата с Иво Аръков не поддържали никакви отношения и причината да се разделят е било изчерпване на чувствата помежду им. "С Иво не поддържаме никакви отношения. Стиснали сме си ръцете преди месеци и сме се прегърнали чисто приятелски на раздяла, която съвсем не е провокирана от моето заминаване, а поради изтичането на срока на годност на нашата любов." 

Водещи

Най-четени