Мика Стоичкова и Биляна Йотовска мерят прелести на музикална премиера 02.10 | 18:16

Румънеца и Енчев представиха новото си видео

От iNews.bg

Акустично - само под звуците на китара, изпяха пред отбрана публика последния си хит Румънеца и Енчев. Пригласяха им останалите участници в песента НАСО и Пла.Ми, съобщи Булфото.

Те представиха парчето "Хотел” и видеоклипа към него премиерно. Гери Дончева и Мариета също направиха премиера с дуетния си рап "Добре ли е” и клипа към него, като сътвориха сложна хореография на неголямата сцена. Сред гостите дошли да уважат двойната премиера на "Селект Мюзик медия” бяха Мика Стоичкова, която се появи заедно с майка си, Ивана Скендерова, Златка Димитрова (Черната Златка).

Биляна Йотовска, придружена от мъжа в живота си световния шампион по културизъм Димитър Димитров, бе бурно аплодирана след прожекцията на видеото. В него тя се превъплъщава в жената-котка хищник, а перфектното й тяло е изрисувано с оригинален бодиарт.

Това е първият клип, в който тя участва заедно с половинката си Митко, който пък идеално се справя с ролята на нейн господар, владеещ положението посредством притегателната сила на парите.

Вижте снимки от събитието в Jenite.bg.

Водещи

Най-четени