Мила Роберт проговори за знамето 11.08 | 13:00

Ако някой ме познава, може би не би ме хейтвал и си припомням, че съм мил човек и т'ва е, сподели щерката на Ваня Щерева в социалките

От iNews

Екстравагантната певица Мила Роберт проговори за лавината критики, които тя получи след изцепката си на тазгодишния "София Прайд". "Ако някой ме познава, може би не би ме хейтвал и си припомням, че съм мил човек и т'ва е", сподели щерката на Ваня Щерева.

Любимата на новото поколение изпълнителка беше влязла в дълбоко мълчание след гафа, който направи този юни. На концерта на гей парада певицата излезе на сцената с рокля като българското знаме. В следващия момент, за да изрази солидарност с гей общността, Мила съблече роклята и разкри, че отдолу е с многоцветното ЛГБТИ знаме. Междувременно певицата небрежно хвърли трикольора на сцената.

Тази постъпка на изпълнителката вбеси хиляди хора в България, които я видяха като гавра със знамето. Певицата е получила лавина от критики и впоследствие пусна пост в мрежата, за да се извини пред всички: "Не трябваше да хвърлям роклята, ако можех да върна времето назад, щях да я сгъна прилежно, искрено съжалявам", каза 27-годишната Роберт.

"Предпочитам да не разпалвам лаенето срещу дъщеря ми Мила Роберт. Заради повдигнатото обвинение в прокуратурата срещу нея взехме решение да мълчим. Когато съдът се произнесе относно вината на детето ми, имам много какво да кажа по темата, но сега не е моментът", коментира преди време пред "България Днес" Ваня Щерева, а много родни звезди от сферата на шоубизнеса подкрепиха младата изпълнителка.

Поради тежките обвинения Роберт е била психически пренатоварена и беше спряла всякакъв контакт с обществеността. Последните няколко дни обаче блондинката малко по малко се появява в публичното пространство. Бохемката досега предпочиташе да не говори за случката със знамето, но най-сетне се престраши да го направи. "Омразата минава и заминава, важното е да сме чисти пред себе си, като не прецакваме другите", сподели още Мила.

Водещи

Най-четени