Миленита и Funky Miracle ще подгряват Manu Chao 14.08 | 17:01

Черни котараци ще се вихрят на сцената на зала Фестивална

От Микаела Мохарамян

Вече ви съобщихме, че Manu Chao La Ventura ще посети отново София на 16 септември 2013 гПреди него обаче на сцената на зала Фестивална ще се качи Миленита, заедно с лайв групата си Funky Miracle.

Изпълнителката на  абсолютния хит "Черни котараци"  и станалите вече любими на многобройните й фенове песни като "Да ти го начули", "Пия за Мария", "Вевеве сеир беге", беше избрана лично от  Manu Chao за ролята на откриващ артист. Лайв записи от последните няколко  супер успешни концерта на Миленита & Funky Miracle на фестивали в България привлякоха вниманието на  французина с изключителната си енергия и парти настроение. 

В последните години Миленита се изявавa и като актриса, като вече има зад гърба си главна роля във филма "Лора от сутрин до вечер” и участие в хитовия сериaл "Под прикритие”.

От пролетта на тази година Миленита концертира все по-активно из клубовете в страната с новата си лайв група Funky Miracle. Седемте момчета от бандата обогатяват парчетата й с изключителната енергия на брас секцията и динамичния ритъм на фънк, реге и ска звучене, което неминуемо превръща всяко тяхна поява на живо в арена за безспирни танц.

Сполучливата комбинация от харизматичното присъствие на Миленита и безспорния талант на музикалното чудо Funky Miracle печели все повече фенове на формацията. Специално за концерта на Manu Chao Миленита ще подготви няколко песни на испански, които със сигурност ще се отдадат перфектно на родената в Куба певица.

Билетите за концерта на Manu Chao са в продажба в мрежата на  Ticketstream  в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, както и онлайн на  www.ticketstream.bg .

Броят билети, които са пуснати в продажба, е ограничен до 3000. Цената им на предварителна продажба, както и на място в деня на събитието е 50 лв.

Водещи

Най-четени