Милица Гладнишка разтегля 10-сантиметрова уста 09.04 | 13:03

Певицата ще пее със зъбни протези

От Мартина Панайотова

С близо 10-сантиметрова уста ще излезе на сцената Милица Гладнишка в утрешния епизод на "Като две капки вода”, обещават от Нова телевизия. Причината е едно от най-трудните й преобразявания в шоуто досега – това на вокала на Аеросмит – Стивън Тайлър.

"Не стига, че ще бъда мъж, но на всичкото отгоре – и рок легенда. Ще трябва сериозно да изтрещя на сцената, за да впечатля журито”, шеговито коментира актрисата, която пети пореден ден влиза в образа на лошото момче и упорито упражнява скандално рокерско поведение.

За сериозно преобразяване се приготвя и Стефан Рядков, който ще се подложи на 4-часово изграждане на гуша в името на новата си задача – Рой Орбисън. Той ще изпълни песента "Pretty Woman”, но ще успее ли да се справи вокално, предвид новата си гуша, ще разберем утре вечер.

С друго предизвикателство се бори Рафи. След като предизвика истински фурор в Интернет с изпълнението си на "Цяла нощ” на 100 Кила, сега най-младият участник в шоуто репетира денонощно, за да разучи всички рапърски движения и да бъде един истински MC Hammer на сцената. Усилено учи танци и друг участник в шоуто – Алекс Кожухаров. След като разплака от смях журито в образа на Шер, сега той отново е решен да ги впечатли, но с латино танци и преобразяването си като Рики Мартин.

Освен Стивън Тайлър и Рой Орбисън, още една рок легенда ще се качи на сцената на "Като две капки вода” утре – Аксел Роуз в изпълнение на специалния гост на вечерта... педагогът на участниците по актьорско майсторство – Георги Низамов. Режисьор по образование, актьор по професия и певец по душа, той е автор и режисьор на най-голямото вариете на Балканите.

Именно заради уменията му Маги Халваджиян го кани да учи участниците на имитации. Какво обаче е да учиш другите и какво ти сам да излезеш на сцената, ще разберем от изпълнението му на някои от вечните хитове на Guns N’ Roses

 

Водещи

Най-четени