Миранда Кер: Винаги ще обичам Орландо Блум 16.12 | 14:40

Моделката беше омъжена за актьора три години

От iNews.bg

Орландо Блум и Миранда Кер бяха едно от идеалните семейства на Холивуд. Въпреки това, двамата се разделиха след 3-годишен брак. Според слуховете, причината за раздялата е изневяра на ангела на "Vicroria's Secret” с тийн идола Джъстин Бийбър. Според светските медии зад океана, това беше причината Орландо да налети на бой на Бийбър в известен клуб.

Въпреки проблемите, Миранда сподели, че винаги ще обича бащата на сина си Флин.

"Трудно е. Не е лесно да премина през нещо, през което никога не съм си мислела, че ще трябва да мина. Въпреки всичко се справяме . Виждаме по еднакъв начин бъдещото на Флин и винаги ще останем семейство", споделя хубавицата пред "InStyle".

Наскоро Орландо разкри, че ще прекара коледните празници заедно със сина си и Миранда.

"През януари той ще навърши 4 години. Много е близък с майка си, което е страхотно. Ще прекараме Коледа заедно с нейното семейство, с моето семейство. Ще се съберем всички заедно", каза Орландо Блум.

"Чуваме се по телефона всеки ден. Много сме близки, ще си останем семейство завинаги. Заради нашия син и всичко останало ще продължим да се подкрепяме като родители на Флин. Двамата много се обичаме", допълни Миранда.



 

Водещи

Най-четени