Миранда Кер ще води безплатен клас по йога 15.03 | 14:45

Инициативата е част от новата кампания за "Часът на Земята"

От Елена Кирилова

Миранда Кер разкри, че ще води безплатен клас по йога за 500 души, съобщава Digital Spy.

Австралийският супермодел, който за втора година е глобален посланик на "Часът на Земята", ще се включи в инициативата, като част от годишната екологична кампания.

Кампанията "I Will If You Will” има за цел да насърчи хората да изключат осветлението и се заема с предизвикателството да помогне за спасяването на планетата.

Първите 500 души, които напишат на страницата на "Часът на Земята" в YouTube своето екологично предизвикателството, пред което са готови да се изправят, ще имат възможността да участват в класа на Миранда Кер. Заниманията ще се проведат в Синди по-късно тази година.

Моделът се надява, че заниманието ѝ ще вдъхнови много хора да се замислят за околната среда и да започнат да правят повече неща за опазването на природата.

"Ако всеки от нас започне да изхвърля разделно боклука и използва енергийно ефективно осветление, тогава може да направим истинска промяна", коментира звездата.

Първият по рода си "Час на Земята" бе проведен в Сидни през 2006 г. Миналата година в инициативата се включиха общо 1,8 млрд. души от 135 страни, във всички седем континента. Тази година светът ще угаси лампите на 31 март.

Водещи

Най-четени