Митьо Пищова хвърли бомбата: Новата Мис Плеймейт е любовница на Ицо Стоте манекенки 31.01 | 20:32

Елена Кучкова му е само приятелка, не е спал с нея

От Кремена Бедерева

Познавам Елена Кучкова, много отдавна и то лично. Но тя не е една от 3379-те жени, с които съм спал. Просто сме приятели с нея, много я уважавам.

Това разкрива пред в. "Всеки ден" Митьо Пищова за новата победителка в конкурса "Мис Плеймейт". Култовият шоумен смята Елена за красавица. "Тя е красива, от всички момичета на конкурса действително беше най-... - с мека кожа, с най-хубави цици, с най-хубаво дупе, най-стегната, защото тренира всеки ден по 4-5 часа фитнес. Най-важното е, че е любовница на Ицо Стоте манекенки", хвърля бомбата Митьо.

Според Пищова тя е спечелила с измама, тъй като любовникът й е платил победата. Митьо се хвали, че е бил на конкурса на ВИП масата.

Но не крие, че Елена е танцьорка на лесбийски танци в еротичното "Вавилон шоу" и отношенията им са на професионално ниво.

Запитан дали е вярно, че е спрели да се занимавате с жени на обект №3379, Пищова признава: "Засега съм спрял, защото бях малко болен. Но вече се пооправих и започвам пак да ги чаткам яко, ще ги поря като риби. Но ми правиха операция, бях на лечение във Франция и Испания. Да чукна на дърво, сега съм много здрав, малкия Пищов ми става всеки ден яко. Но след тази операция на сърцето трябваше малко да си почина. Лекарят вика: никакъв секс! Още ходя на профилактични прегледи в "Токуда", но нещата вече са добре. Затова почвам само свирки, групов секс и ще ги чеша яко. Аз вече претръпнах, искам само да се забавлявам, искам разврат, голи хора, искам да се леят повече телесни сокове, отколкото вино."

Митьо прави и друго признание - "Обичам си комунизма - тогава се родих, забогатях, през комунизма се изучих и станах велик, всичко са ми дали комунистите."

Водещи

Най-четени