Младеж ще съди Jay Z за бащинство 20.02 | 11:21

От Беатрис Николoва

Римир Сатъртуейт, 21-годишен изгряващ рапър, е завел дело за бащинство срещу влиятелния рапър и продуцент Jay Z, съобщи Contactmusic.

Сатъртуейт твърди, че майка му Уанда е имала отношения с Jay Z в началото на 90-те години на миналия век, преди рапърът да се прочуе. Младият мъж вярва, че той е плод на тази връзка. 

Римир Сатъртуейт е завел гражданско дело срещу Jay Z още през декември, но подадените от него съдебни документи стават обществено достояние едва сега. Ищецът твърди, че рапърът е излъгал за местожителството си пред съд в Ню Джърси, за да избегне ДНК тест за бащинство. 

През 2010 г. майката на Римир Сатъртуейт прави опит да съди Jay Z в Ню Джърси, но адвокатите на влиятелния изпълнител успяват да прекратят делото. 

 Сега Римир Сатъртуейт оспорва местожителството на предполагаемия си баща, твърдейки, че той притежава три имота в Ню Джърси. От съдебните документи става ясно, че младият мъж обвинява съпругът на Бионсе в нанасянето на емоционални и финансови щети с опита да избегне тест за бащинство.  Очаква се отговорът на адвокатите на Jay Z срещу обвиненията. 

Припомняме ви, че Джей Зи се ожени за суперзвездата Бионсе през 2008 г. Двойката има 3-годишна дъщеря, Блу Айви.

Водещи

Най-четени