Многодетните звезди, които ще ви изненадат 08.06 | 18:45

Популярните определено не си губят времето

От iNews.bg

Една от най-известните многодетни семейства е познато просто като Бранджелина. Вероятно повечето почитатели на Седмото изкуство знаят, че те имат три биологични и още толкова осиновени хлапета. Затова ще обърнем внимание на други звезди, които ще ви изненадат с цели детски градини у дома.

Започваме с абсолютния рекордьор Еди Мърфи, който е горд татко на цели осем деца. Спокойно, не се е мъчила да ги ражда само една жена! От първия си брак актьорът създал 5 отрочета, а следващите 3 са от различни жени, включително от бившата спайска Мел Би.

Впечатление в това отношение прави и сексапилната Хайди Клум. Тя е истински професионалист, що се отнася до лавирането между успешна кариера и родителски грижи. Легендарният модел отглежда цели 4 деца: 2 момиченца (Лени и Лу) и 2 момчета (Хенри и Йоан). Първото е от бизнесмена Рено Флавио Бриаторе, с когото се разделя, когато е бременна в шестия месец. Другите три хлапета са от поп певеца Сийл.

Още популярни лица от света на шоубизнеса, които се радват на голяма челяд, можете да разгледате в галерията на Jenite.bg.

Водещи

Най-четени